על בגידה, התעללות רגשית ושכרון חושים| נומרולוגית ציונה אבירם
רגע של משבר בחייה, דחף אותה לזרועותיו. אם. אישה נשואה ומסורה מבית טוב- כך סתם באמצע החיים, מוצאת את עצמה נסחפת בשיכרון חושים מטורף. מתמסרת עד כלות. מגלה את כל הקלפים. את החולשות והכאבים שלה. והוא ( המאהב) - מנצל את התמימות שבה. ברגע זה מתחיל מסע של התעללות רגשית. היא נעתרה לו שוב ושוב חרף יחסו הקשה אליה. כמו כישוף דבק בה הרפש עד שנשברה.
"למה זה קורה לי? האם עשיתי טוב שניתקתי הקשר?" שאלה בכאב.
מיד זיהיתי פה התעללות רגשית מתובלת באהבה של אישה הצמאה לחום. למגע. למילה טובה.
ולא. יום אחרי שהיו עושים אהבה- הוא כבר לא היה שם בשבילה. מבט חטוף על מפת לידה נומרולוגית - גילה את האופי האמיתי שלו. אדם דקדקן, חריף, ביקורתי ושנון. סגור רגשית ואף חסר מודעות שהשיעור שלו בחיים הוא ללמוד להיות אמיתי וישר.
ועוד התעללות רגשית עמוקה פלוס רגישות רגעית- רואים במפת לידה של הבחור.
תכונות מנוגדות לכל הדעות. לרגע אחד מכיל, רגיש ואכפתי – ויום אחרי משנה הוא את עורו והופך לבוטה וציני להחריד. הפחתות ערך. הקנטות. התעללות מילולית – כל אלה, היו מנת חלקה ימים ארוכים. היא נעלבה עד עומקי נשמתה. בנוסף לכל – היה נעלם. לא מטלפן ואף מסרון קטן לא היה שולח. היא העירה לו על כך הוא, דבק בשתיקתו. ניתקה קשר, עד שגעגועיה גברו. שוב נעתרה לפגישה אתו ושוב שתיקה, עלבון וחוזר חלילה.
אז בדקנו התעללות רגשית. מה עם התאמה זוגית?
האמת, הופתעתי, והפעם לטובת הגברת שלנו, שציפתה לחיזוקים למהלך שעשתה:
התאמה זוגית נומרולוגית- עפ"י תאריכי הלידה, יש ביניהם זרימה רגשית ויכולת לבטא את הרגשות שלהם. זה הדבר לו הייתה זקוקה – והוא סיפק את הסחורה!
התאמה זוגית קבלית – עפ"י אותיות השם. אין ביניהם בכלל התאמה. היא מעמיקה בקשר הוא שטחי. היא מעוניינת והוא לא. היא יציבה והוא מרחף. יש תסכולים מתמשכים. שתיקות אילמות. חוסר מנוחה נפשית והמון ביקורת וציניות.
איזה הקלה! הכריזה: חייבת לאסוף את הכוחות. חסל סדר התעללות רגשית!
ויש לה כוחות ברוך השם. תעצומות נפש וחוזקות שאותם רואים במפת לידה נומרולוגית קבלית:
1. השם הפרטי – מכיל את כל ארבעת היסודות בטבע: אויר, אש, אדמה ומים. לגברת שלנו יש יכולת להגיע לאיזון מקסימאלי בחיים. היא רצינית. מעשית. אחראית. נחושה ודבקה במטרה.
2. מספר יום הלידה - מצביע על נתינה גבוהה עם חמלה. יש לה יכולת ליישם תובנות ולממש את העוצמה האישית תוך כדי איזון חומר ורוח, השפעה ושפע.
3. מספר גורל – מעניק לה תכונות של יושר פנימי, חוכמה ורצון לשיתוף פעולה. מקנה לה יכולת לקחת אחריות על החיים שלה. להפיץ יידע ולהקדיש מזמנה לטובת החברה. האינטואיציות החדות בהם ניחנה- עוזרות לה להתחבר לרצון הנשמה. להיות מאד זוגית, אמפאטית תוך כדי שלמות עצמית.
4. שורש הנשמה- מלמד כמה אמביציוזית ועקשנית הגברת שלנו. הנשמה שלה באה לעולם להעביר מסר שאהבה היא חוכמה.
מהיום הופכת היא: התעללות רגשית ל- התעלות רגשית לצד הבעל שלה!
וכן, חוזרת היא לחיקו שמחה וטובת לבב: " הוא נותן לי להיות מה שאני. מוערכת. מפרגן בלי סוף. הוא בעל מקסים. מאהב נפלא. מלא קסם ותשוקה. נכון, הוא מעט ילדותי שלא לוקח אחריות על פרנסת המשפחה- אבל מה לעשות? אף אחד לא מושלם!" מוסיפה היא באותה נשימה. ואם נלך מעט קדימה נגלה - התאמה זוגית מופלאה ביניהם.
מדהים! אסור לה לוותר עליו. האמון המשפחתי. השורשים. היציבות- בהחלט יעשו את העבודה...
למה דווקא עכשיו המשולש הרומנטי מקבל תפנית מ: התעללות רגשית ל- התעלות רגשית?
אז ככה...
אצל האישה- בשנה זו מסיימת היא מחזור חיים של אותיות שמה. האות המשפיעה על חייה כיום מצביעה על התחלות חדשות. אומץ לב. אופטימיות. שמחת חיים ויכולת לנתח מצבים בצורה טובה יותר. בנוסף רואים תהפוכות חיוביות בחייה ואף הצלחה מעשית בקריירה. ( בזכות האמון המשפחתי עם בן הזוג- זוכרים? כאשר אין אמון – עפ"י הקבלה, גם הכסף בורח מידיים).
אצל המאהב – האות השולטת בחייו מצביעה על חוסר מנוחה וחוסר עניין באנשים שלא מאתגרים אותו. ואם לרגע הגברת שלנו עניינה אותו- אחרי יום, כבר לא נחשבת היא בעיניו. תוקף הוא בלשונו ללא רחם והולך לחפש חברות חדשות! ( או חברים). בנוסף בפסגות והאתגרים שלו, רואים את הנטייה לרומנים מהצד. והיא - נפלה לחיקו כפרי בשל...
אצל הבעל – האות השולטת בחייו מצביעה על סיום מחזור חיים של שמו והתחלות חדשות בעלות משמעות הולכות לקרות לו. ולא רק זה – הוא נמצא בשנה אישית נהדרת של סיום תהליכים שמעיקים. שנה שזורע את הזרעים לקראת התחלות חדשות של קריירה טובה ואף זוגיות נהדרת.
" וואו...איך סגרת לי מעגל שחשבתי, שבחיים לא אוכל לצאת ממנו. נתת לי המון תקווה שדברים טובים הולכים לקרות. חיזקת אצלי את התחושה שהתעללות נפשית שחוויתי היה שיעור בחיים שממנו יצאתי מחוזקת. תודה על הכוחות שהחזרת אלי. מודה לך על התובנות וההארה. על הסבלנות והחום. המשיכי בדרך מקודשת זו לחבר אנשים אל האני העצמי שלהם, ובכך לפתור משברים וקונפליקטים.
נשים יקרות ( וגם גברים)
מכירים את התחושה של חוסר אונים? התעללות רגשית?
רוצים לגלות למה זה קורה לכם?
לקבל כלים להתגבר על התחושה הזו?
צלצלו אלי עוד היום... 052-8231669
אני פה בשבילכם, באהבה ומכל הלב,
ציונה אבירם – נומרולוגית
מומחית בתחום הזוגיות, משפחה ומערכות יחסים
|
לתיאום ייעוץ אישי או טלפוני - נייד: 052-8231669
|